gptdurasek.com

O NAMA

O nama

GPT ĐURASEK d.o.o. je tvrtka kojoj povijest seže do daleke 1984. g. utemeljenjem obiteljskog obrta od strane osnivača Štefanije i Stjepana Đurasek. Krajem osamdesetih obrt je proizvodio tekstil za dekoraciju unutrašnjosti pogrebnih lijesova.

U sadašnje vrijeme tvrtka nudi širok spektar proizvoda i usluga u sektoru pogrebne opreme, posluje na domaćem i inozemnom tržištu. U cilju kontinuiranog poboljšanja kvalitete i asortimana proizvoda kao i cjelokupnog zadovoljstva naših kupaca, usvojili smo standarde kvalitete ISO 9001:2015 te ISO 14001:2015, kojim smo se opredjelili za kontinuiranu kvalitetu poslovanja kao i odnosa prema okolišu.

Ove web stranice služe za lakše snalaženje u našem programu svim partnerima. Fotografije su informativnog karaktera te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu artikala. GPT ĐURASEK d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za izmjene na artiklima koje se vrše periodički u cilju stalnog poboljšanja odnosa kvalitete i cijene. Svim našim partnerima, zastupnicima i zaposlenicima, srdačno i iskreno zahvaljujemo na dugogodišnjoj suradnji!

Direktor Dean Đurasek, dipl.inf.